Rijschool AlkmaarRijschool Alkmaar

Ben je 16,5 jaar? Dan mag je al starten met autorijlessen! Natuurlijk kies je dan de beste rijschool in Alkmaar. Bij Dinny Verduin zit je goed. Wij verzorgen zowel jouw theorie- als praktijkopleiding. Kies voor een 10-daagse opleiding, de reguliere lessen of voor een pakket op maat waarin je zelf bepaalt hoe snel jij die felbegeerde roze kaart binnensleept. We verzorgen met onze autorijschool lessen in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard en Schagen. En jouw examen? Dat doe je via het CBR in Alkmaar, lekker dichtbij!

Voordeelcursus

Rijschool Dinny Verduin biedt lespakketten op maat in Alkmaar. Na de gratis introductieles beoordelen we jouw niveau en bepalen we in overleg het lespakket. Je kunt deze in drie termijnen betalen of profiteren van 2% korting bij betaling van het cursusgeld in één keer. Direct aanmelden? Dat kan hier.
 

Rijles in Alkmaar? Kies voor rijschool Dinny Verduin!

  • 3 soorten opleidingen
  • keuze uit 4 voordelige pakketten of losse rijlessen
  • 2 ervaren instructeurs
  • gratis introductieles
  • 2% korting bij betaling in één keer
  • maandelijks theoriecursus
  • lessen binnen 7 dagen na aanmelding
  • examen in Alkmaar

Algemene informatie rijschool Alkmaar

Vanaf 16 jaar mag je al theorie-examen doen. Het certificaat blijft anderhalf jaar geldig. Dinny Verduin verzorgt iedere maand een cursusdag. Deze vindt plaats op zaterdag van 8.30 tot 16.00. Neem voor deelname de theorie even door, dat levert het beste resultaat! Ook wanneer je niet bij ons lest mag je deelnemen aan de theoriecursus. Dinny Verduin is in 2012 opgericht en gevestigd in Petten. De rijschool verzorgt rijlessen in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard en Schagen en heeft een hoog slagingspercentage. Bij onze autorijschool in Alkmaar voel je je op je gemak. Hét ingrediënt om het autorijden onder de knie te krijgen. We zorgen ervoor dat je volledig voorbereid en vol vertrouwen jouw rijexamen aflegt. Jij komt er wel!

 

Snel lessen? Neem direct contact op met autorijschool Alkmaar! Bel 06 2092 9607