Rijschool Alkmaar

In 2012 is rijinstructeur Dinny Verduin uit Petten gestart met zijn eigen rijschool ‘Rijschool Dinny Verduin’. Een zelfstandige ervaren instructeur die het beroep al meer dan 10 jaar uitoefent. Door deze ervaringen is het mogelijk om voor elke kandidaat een complete rijopleiding op maat te geven. Van reguliere opleidingen tot spoedopleidingen. Voor een goed overzicht worden de vorderingen van de kandidaten tijdens de praktijklessen bijgehouden op een digitale instructiekaart. En om goed voorbereid te zijn op het examen wordt tijdens de lessen ook gewerkt met digitaal geschetste situaties op de iPad, rijden met een digitale camera-bril en het oefenen van proefexamens. Uiteindelijk kunnen de kandidaten zowel in Den Helder als in Alkmaar hun rijexamen doen.

Direct aanmelden

Wil je gelijk beginnen met je opleiding? Je kunt na het invullen van het aanmeldingsformulier al 7 werkdagen later beginnen met lessen. Twijfel niet langer en schrijf je in.

Onze opleidingen

We hebben in totaal drie verschillende soorten opleidingen: 10-daagse rijopleiding, versnelde opleiding of de reguliere opleiding. Als je met spoed je rijbewijs wilt halen, dan is de 10-daagse rijopleiding hiervoor geschikt. Meer weten over onze rij opleidingen?