10-daagse rijopleiding

Eerst krijg je een intake-les. Er wordt gekeken of je geschikt bent om een rijopleiding in deze compacte vorm aan te kunnen. Tevens wordt er gekeken hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn. Bij voldoende resultaat bespreken we wanneer je wilt beginnen met lessen en wanneer je beschikbaar bent. Bij een rijopleiding in 10 dagen is het van groot belang dat je ongeveer 4 uur per dag beschikbaar bent. Voordat je begint met je 10-daagse rijopleiding moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Het is mogelijk om tussendoor een tussentijdse toets te doen.

Versnelde rijopleiding

Het is ook mogelijk om in overleg de duur van je rijopleiding te bepalen. Bijvoorbeeld in 4, 6 of 8 weken. Je kunt zelf het tempo van de rijopleiding bepalen.

rijschool

Reguliere rijopleiding

Wil je liever losse rijlessen nemen, dan kun je bijvoorbeeld per week afspreken wanneer je rijdt. Je rijdt dan 2 of 4 uur per week. Je hebt dan voldoende tijd om je theorie te halen. Als je een bepaald niveau hebt behaald, zal het examen voor je aangevraagd worden. Het is ook mogelijk om tussendoor een tussentijdse toets te doen.